-


Nelly Shoes- Elvira

Titta vilka godingar jag hittade på nelly nyss, perfekta vardags/party skon nu så här i vinter tid. Funderar starkt på ett köp, men vilken färg? den gråa kommer bli dö snygg i vår, dom svarta är ett säkert kort, kan matchas med allt. Iallafall, för 399:- blir dom dina!

Gårdagens

Virkat linne- H&M
Shorts- Levi´s
Halsring- Style by tyra
Firade sofia som har fyllt 18 igår, lägger upp bilder lite senare. Nu soffhäng!

i did it

Efter flera timmars slit med rivjärn,sax,kniv och nitar så är jag äntligen klar. Ett par gammla Levis jens som jag har klippt av, slitit själv och satt på nästan 100 nitar. Tvär nöjd!! inviger dom ikväll med lite fest!

dual foundation

Idag gick jag förbi make up store och tänkte att jag skulle ta och pröva något nytt nämligen deras puder foundation, köpte "Helsinki" den näst ljusaste dom har förutom den transparanta, jag blir riktigt blek på vintern haha. Kan ge en lite resention sen när jag har provat den.


Fashion against aids

26 april kommer den femte Fasion against aids kollektionen ut på H&M, ATT jag ska ha! så snyggt!! prio ett är bustiern, rosa shortsen och den vita virkade västen.

lite shopping

Virkat linne H&M 99:-
Kofta H&M 100:- rea (den jag hade på mig idag)
Transparant blus Vero moda 229:-
Halsring H&M 99:-
Topp/bustier Gina tricot 129:-

today i´m wearing this

Kofta- H&M
Skjorta- Andrés, ralph lauren
Halsring- Style by Tyra
Jeans leggins- rut.m fl

fuldag

Idag har jag en såndär jobbig jävla fuldag, hatar sånna dagar. Redan i morse när väckar klocka ringde kände jag att det skulle bli en jobbig dag, tänkte att jag kunde sova lite längre och ta en senare buss till skolan så kanske det känns bättre. klockan ringde, jag klev upp tvättade ansiktet och kollar mig i spegeln, åh tre nya röda kompisar, välkommen till mitt ansikte hoppas ni kommer att trivas!! hade påsar under ögonen och var allmänt blek och grådassig. intallade mig själv att med lite concealer kommer dom inte ens att synnas! började lägga på concealer men det vart bara fläckigt, äckligt och fult. Tvättade av mig allt smink sen ner i sängen drog täcket över mig och somnade om tills halv två, kan ha varit det bästa som har hänt mig idag, att jag fick sova. Nu vill jag bara vara instängd i mitt mörka sovrum hela dagen, det för gärna komma någon och ställa mat utanför dörren. Vill inte gå ut till allmänheten i huvudtaget, dock måste jag gå till apoteket och hämta ut några jäkla piller som lär vara svindyra! lär väll få ta på mig hela jävla garderoben om man ska klara den här jäkla kylan, överväger att ta tre-fyra minttu shotar innan jag går ut.

-

Ikväll bjöd pappa på tre rätters middag på jop´s satt inte helt fel! så nu blir det soffläge med matkoma, tända ljus, film och en ansikts mask, bra avslut på helgen!

05-02-12

gårkvällen förgylldes med fina vänner, melodifestivalen, roliga spel, djupa diskussioner och mannen Paul Sapin!

things

Idag har jag varit duktig, städat hela lägeheten från grunden! den du, sen tog jag mig en dusch och sitter nu och fundera vad jag ska ha på mig ikväll, tjejerna kommer över på lite vin & mys, skön lördag när det är så kallt ute så man inte vill röra sig, freaking norrland...

Levis 501

Titta vad jag kom över när jag var på myrerna här om dagen, ett par Levis 501or som jag har letat! dessutom satt dom perfekt, sån tur man kan ha ibland, lagomt höga och allt. En sax och lite klipp senare, it is love!

RSS 2.0